Deze pagina laat de unboxing zien van de complete Lumen King Grow Light Fixture set inclusief de Lumenking Master Controller. Stap voor stap laten wij zien wat je in de doos vind en hoe je dit gebruikt.

Stap 1 – De set is gearriveerd

lumenking-set-arrival

Zoals je ziet bestaat de gehele set uit 2 dozen. In de grootste doos vind je het armatuur met ballast, de 1000Watt double-ended HPS lamp, en een power cord. De kleinere doos bevat de Lumenking Master Controller met toebehoren waarover later meer. We beginnen met de unboxing van het armatuur.

lumenking-box-opened

Zoals je ziet zit het armatuur stevig verpakt in synthetisch schuim. Pak eerst de doos met de lamp uit en leg deze even apart. Nu kun je het losse deel synthetisch plastic eruit halen. Je kunt nu vrij simpel het armatuur pakken en omhoog trekken uit het verpakkingsmateriaal. Haal ook het voedingssnoer uit het aparte vakje in het plastic verpakkingsmateriaal.

Stap 2 – de lamp plaatsen

Tijd om de lamp te plaatsen. Pak de lamp NOOIT met blote handen vast dit kan schadelijk zijn voor de lamp. Het vuil en de vetten van jouw handen kunnen het glas van de lamp beschadigen door inbranding van de vetten. Hierdoor kun je een lagere lichtopbrengst krijgen en de lamp kan hierdoor ook te warm worden waardoor de levensduur van de HPS lamp sterk verkort wordt. In de doos van de lamp vind je twee witte handschoentjes. GEBRUIK DEZE OOK.

[shared_counts]

Met de handschoenen aangetrokken haal je voorzichtig de lamp uit zijn verpakking. Let op dat je de uiteinden niet verbuigt en wees zeer voorzichtig met de lamp. Pak de lamp en plaats deze in de daarvoor bestemde houder en in de twee metalen klemmen.

Als de lamp op zijn plek zit schuif je de twee slide locks op hun plek om zo de lamp op te sluiten en het contact te maken. In het filmpje hier boven worden deze aangegeven door middel van de twee pijlen. Verzeker je er van dat deze op slot zitten anders valt de lamp eruit als je hem gaat ophangen. klinkt wel logisch toch ?

Stap 3 – Aansluiten op het elektriciteits net

In de doos van het armatuur heb je ook een stroomkabel gevonden. Het word sterk aan geraden alleen deze kabel te gebruiken. Ook al lijken kabels soms het zelfde het kan zijn dat de waardes niet gelijk zijn wat schade kan doen aan de ballast. Sluit eerst de kabel aan op de ballast en steek dan de stekker in de wandcontact doos.

Zorg er bij het eerste gebruik voor dat de power knop op 600 Watt staat dit om te voorkomen dat de lamp ineens een overload aan stroom krijgt. De lamp moet opwarmen en dat kun je het best langzaam aan doen. Als de lamp eenmaal op temperatuur is kun je schakelen naar een hoger wattage.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.