U heeft net Lumenkings Grow light Fixtures besteld in combinatie met de LUmenking Master Controller. De set is binnen gekomen, u heeft de armaturen uitgepakt en nu is de volgende stap het uitpakken van de Lumenking Master Controller. Wat zit er allemaal in de doos van de master controller en misschien nog wel belangrijker is de vraag waar is alles voor bedoeld. Dat gaan wij je hier uitleggen.

lumenking-master-controller

De Lumenking Master Controller wordt geleverd inclusief toebehoren. Hier bij moet u denken aan voeding, sensoren en aansluitkabeltjes en uiteraard de Master Controller zelf.

Wat is een Master Controller

De lumenking master Controller stelt u in staat om meerdere Lumenking Grow Light Fixtures mee aan te sturen. Denk aan het dimmen of juist boosten van de lichtsterkte of het instellen van een dag en nacht cyclus. De master controller beschikt over een Uitgang 0-11.5v instelbare DC-spanning om het uitgangsvermogen van de ballast te regelen of de ballast in / uit te schakelen. De controller werkt in een tijdcyclus van 24 uur. De controller heeft ook de mogelijkheid om de zonsopgang en zonsondergang cyclus van 10-60 minuten te simuleren. Elk van de twee verlichte groepskanalen heeft een oververhittingsbeveiligingsfunctie die naar behoefte kan worden ingesteld.

De Master Controler is verbonden met de armaturen en verzamelt gegevens via sensoren die in de ruimte worden geplaatst. Je kunt met 1 master controller twee groepen armaturen van 120 armaturen per groep aansturen. In totaal kun je dus 240 armaturen aansturen met een maximale afstand van Master Controller tot aan het laatste armatuur van 120 meter.

Een master controller is het kloppend hart of het brein van uw kas of kweekruimte. Met 1 controller heeft u controlle over alle lampen in de ruimte. Laten wij de Master Controller maar eens uit gaan pakken. U kunt het LCD-aanraakscherm gebruiken om de huidige instellingen voor elk kanaal gemakkelijk te bekijken en aan te passen. Bovendien is de controller draagbaar, eenvoudig te installeren en te bedienen. De Master Controller is net als het armatuur netjes verpakt in een stevige doos. In de doos tref je als eerste de Master Controller aan er naast vind je de voedingsstekker met USB aansluiting.

Net als bij het armatuur tref je ook hier weer synthetisch plastic aan. Je kunt dit er in zijn geheel uit trekken om onder de verpakking te kunnen kijken in de doos. Onder in de doos vind je de sensoren en alle aansluitkabeltjes die je nodig hebt.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.