De Lumenking armaturen zijn verkrijgbaar in een 300 watt tot 600 watt een 600Watt tot en met 1000Watt uitvoering. De lampen van deze twee zijn niet uit wisselbaar omdat de 600-1000Watt lamp een double-ended lamp is dit in tegenstelling tot de 300-600Watt uitvoering die een schroef fitting gebruikt.

De complete Lumen-King set met Master Controller

De Lumenking ballasten kunnen via de master controller in groepen worden geschakeld en aangestuurd. Iedere groep kan 120 Lumenking ballasten tegelijk aansturen. Met de master controller kunt u zaken instellen als omgevingsparameters, een dag/nacht cyclus, u kunt lampen aan en uitzetten maar ook dimmen via de master controller. De master controller is niet nodig als u 1 of 2 lampen in bedrijf heeft tenzij u deze centraal aan wilt sturen. De master controller wordt echter onmisbaar bij grotere aantallen armaturen

De Lumen-King Master Controller
De Lumen-King Master Controller
De Lumen-King Master Controller
De Lumen-King Master Controller

De maximale afstand van de ballast tot aan de controller mag dan maximale 120 meter beslaan. Dit is in verband met de maximale kabel lengte. Hierdoor zijn onze armaturen ideaal voor beginnende kwekers maar ook voor ervaren kwekers in grote en kleine kassen.

De Lumenking master controller wordt geleverd inclusief sensoren, kabels en voeding.

Let op: De Lumenking armaturen worden geleverd INCLUSIEF de HPS lamp maar EXCLUSIEF de Master Controller. De master controller dient apart te worden aangeschaft.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.